+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net - Sv.Teodora 2, 52100 Pula, Hrvatska

PorečPoreč je grad na zapadnoj obali Istre, koji se nalazi u luci koju štiti otočić Sveti Nikola. Grad je star gotovo dvije tisuće godina kad je ovdje sagrađen rimski castrum. Stari dio grada sačuvao je raspored ulica starorimskog castruma, te se u njemu nalaze izvorne glavne ulice Dekumanus i Cardo Maximus.

U Poreču se nalazi brojne znamenitosti od kojih je najznačajnija Eufrazijeva bazilika iz 5. stoljeća, koju je UNESCO zaštitio kao spomenik svjetske baštine.

Danas je Poreč poznato turističko odredište koje karakterizira blaga klima, netaknuta priroda i prekrasne plaže. U blizini grada nalaze se brojni hoteli, plaže, kampovi, marine, trgovački centri, igrališta, zabavne i rekreativne aktivnosti.

Grad nudi brojne kulturne, sportske, gastronomske i druge aktivnosti tijekom cijele godine, a naročito ljeti kad ga posjećuju turisti smješteni u okolici.

Prodajete nekretninu?

Želite ponuditi ili iznajmiti vašu nekretninu? Vaša nekretnina nalazi se na području Istre?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini putem obrasca za kontakt, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Prodajte nekretninu >>

Tražite nekretninu?

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

Pošaljite upit >>

Tražite stručne usluge?

Trebate stručne usluge za vašu nekretninu?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Kontaktirajte nas >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.