+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net - Sv.Teodora 2, 52100 Pula, Hrvatska

PulaPula je najveći grad Istarske županije koji se nalazi na jugozapadnoj obali istarskog poluotoka. Povijest grada dulja je od 3000 godina. Za vrijeme rimskog carstva grad je nosio naziv Colonia Pietas Iulia Pola, a iz tog vremena u gradu su ostale brojne znamenitosti: amfiteatar, slavoluk Sergijevaca, Augustov hram, Dvojna vrata, itd.

Grad se nalazi na unutrašnjoj strani zaljeva i dobro zaštićene luke. Pula je poznato turističko odredište, prvenstveno zbog svoje mediteranske klime s blagim zimama i toplim ljetima, prirodnom okolišu, čistom moru, dobroj prometnoj povezanosti i bogatoj povijesti. Grad ima veliku turističku ponudu: hotele, apartmanska naselja, kampove, privatne apartmane, nautičke marine, turistička naselja i dr.

Obzirom da je Istra poznata po svojoj gastronomiji – vinima, maslinovom ulju, pršutu, sirevima i dr. delicijama, sve te proizvode moguće je pronaći u ponudi pulskih restorana, konoba i dr. ugostiteljskih objekata.

Pulsko gospodarstvo većinom se temelji na brodograđevnoj industriji (brodogradilište Uljanik), proizvodnim djelatnostima (cement, staklo, tekstilna i prehrambena industrija, građevinarstvo) i turizmu.

Prodajete nekretninu?

Želite ponuditi ili iznajmiti vašu nekretninu? Vaša nekretnina nalazi se na području Istre?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini putem obrasca za kontakt, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Prodajte nekretninu >>

Tražite nekretninu?

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

Pošaljite upit >>

Tražite stručne usluge?

Trebate stručne usluge za vašu nekretninu?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Kontaktirajte nas >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.