+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net - Sv.Teodora 2, 52100 Pula, Hrvatska

RovinjRovinj je grad na zapadnoj obali Istre koji je jedan od najznačajnijh turističkih centara regije. Grad se prvi put spominje u vrijeme Rimskog carstva kao Castrum Rubini, koji se nalazio na mjestu današnje crkve Sv. Eufemije. Rovinj ima bogatu povijest o kojoj svjedoče brojne znamenitosti: kamenom popločane ulice, renesansni bedemi, crkva Sv. Eufemije, Franjevački samostan, krstionica Sv. Trojstva, itd.

Grad je danas poznat po brojnim hotelima, kampovima i drugim turističkim objektima, arhipelagu s mnoštvom otočića, prekrasnim plažama i brojnim aktivnostima za turiste i domaće stanovništvo (vodeni sportovi, slobodno penjanje, paintball, itd.).

U blizini Rovinja nalazi se Limski zaljev koji je poznat kao uzgajalište školjki i koji ima status zaštićenog krajolika, a na čijoj se sjevernoj strani nalazi stijena pogodna za free climbing.

Prodajete nekretninu?

Želite ponuditi ili iznajmiti vašu nekretninu? Vaša nekretnina nalazi se na području Istre?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini putem obrasca za kontakt, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Prodajte nekretninu >>

Tražite nekretninu?

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

Pošaljite upit >>

Tražite stručne usluge?

Trebate stručne usluge za vašu nekretninu?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Kontaktirajte nas >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.