+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net - Sv.Teodora 2, 52100 Pula, Hrvatska

ŽminjŽminj je gradić u središtu Istre koji je u prapovijesti bio naseljen kao gradina. Grad je okružen prirodnim ljepotama, livadama, vinogradima, poljima i šumama. Žminj se nalazi na dobroj lokaciji jer je prometno dobro povezan sa svim dijelovima Istre, obalom i unutrašnjošću.

Klima ovog kraja je sredozemna klima s toplim i sunčanim ljetima, i blagim zimama.

Žminj je poznat po agroturizmu s izvornom istarskom gastronomijom i po netaknutoj prirodi u kojoj su najpopularnije aktivnosti pješačenje i biciklizam. Posjetitelji područja mogu obići i brojne znamenitosti: crkve, groblja, freske i kapelice. Osim po agroturizmu, ovo područje zanimljivo je i po razvoju selektivnog turizma (kulturni turizam, vjerski turizam, znanstveni turizam, rekreativni turizam).

Prodajete nekretninu?

Želite ponuditi ili iznajmiti vašu nekretninu? Vaša nekretnina nalazi se na području Istre?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini putem obrasca za kontakt, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Prodajte nekretninu >>

Tražite nekretninu?

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

Pošaljite upit >>

Tražite stručne usluge?

Trebate stručne usluge za vašu nekretninu?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Kontaktirajte nas >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.