+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net - Sv.Teodora 2, 52100 Pula, Hrvatska

169GZ,  Zemljište turističko-rekreativne namjene, Funtana, Istra

Funtana, Istarska

Ref # : 169GZ

Prodaja 105.000 €
Zemljište blizu mora u zoni sporta i rekreacija, Funtana, Istra

Zemljište se nalazi u mjestu Funtana, geografski smještenom između poznatih turističkih mjesta Poreča i Rovinja, na zapadnoj obali istarskog poluotoka.

Zemljište je površine 2064 m2 i nalazi se u neposrednoj blizini mora.

Prema prostorno planskoj dokumentaciji nalazi se u zoni sportsko rekreacijske namjene gdje je predviđena mogućnost gradnje sportsko rekreacijskih sadržaja otvorenog tipa u funkciji kupališnih površina, rekreacije stanovnika i obogaćivanju turističke ponude (npr. odbojka na pijesku, bazen, mini golf i dr.)

Zemljište se nalazi na ulazu u poznati Autokamp Puntica te privođenjem namjeni može biti vrlo dobra dopuna raznovrsnosti sadržaja gostima kampa, ali i svim ostalim korisnicima.

Zemljište ima pristup s asfaltirane prometnice.

Funtana je ujedno i sjedište istoimene općine. Od najvećeg istarskog grada Pule, udaljena je oko 40-ak km, te 15 km od Poreča i gotovo isto toliko od Rovinja.

Karakteristike

Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
       
  Pročitao sam uvjete i slažem se s njima Uvjeti korištenja
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
 
 

Prodajete nekretninu?

Želite ponuditi ili iznajmiti vašu nekretninu? Vaša nekretnina nalazi se na području Istre?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini putem obrasca za kontakt, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Prodajte nekretninu >>

Tražite nekretninu?

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

Pošaljite upit >>

Tražite stručne usluge?

Trebate stručne usluge za vašu nekretninu?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Kontaktirajte nas >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.