+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net

185GZ,  Kompleks građevinskog i šumskog zemljišta, Istra Posebna ponuda

Pinezići, Istarska

Ref # : 185GZ

Prodaja 155.000 €
Veće građevinsko i šumsko zemljište za kuće s bazenom

Veći kompleks građevinskog i šumskog te ostalog poljoprivrednog zemljišta ukupne površine 25526 m2 u naselju Pinezići kod Marčane, Istra.

Površina građevinskog dijela zemljišta iznosi cca 5100 m2 i nalazi se uz asfaltnu prometnicu koja povezuje mjesta Vodnjan i Marčana.

Na građevinskom dijelu zemljišta mogu se graditi obiteljske kuće ili kuće za odmor s bazenom s jednom ili više stambenih jedinica.

Ukupna površina zemljišta iznosi 25.526 m2 i idealno je  i za obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo ili kao lokacija za kuće za odmor s različitim sadržajima na negrađevinskom zemljištu (šetnica, park za djecu, mini golf, adrenalin park i sl.)

Infrastruktura (struja, voda) su u blizini.

Zemljište se nalazi cca 1,5 km od Marčane, centra Općine Marčana, gdje se nalaze trgovine, pošta, škola, restorani i drugi sadržaji. Do mora - Duga uvala je oko 10 km.

Grad Pula udaljen je oko 15 km, aerodrom - Zračna luka Pula oko 10 km.

Karakteristike

Informacije o zemljištu

Vlasništvo zemljišta: 25526
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
       
  Pročitao sam uvjete i slažem se s njima Uvjeti korištenja
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
 
 

Novo u ponudi

Posebna ponuda
Current
Posebna ponuda
Prodano

house

Želite ponuditi vašu nekretninu?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

team

Tražite stručne usluge?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.