+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net

221S,  Odličan stan u blizini mora, Pula Posebna ponuda Aktivno

Sisplac, Pula, Istarska

Ref # : 221S

Prodaja 295.000 €
Odličan stan u blizini mora, Pula, Sisplac

Stan se nalazi u stambenoj zgradi na 2. katu. Nekretnina je izgrađna 1989. godine, a zadnja renovacija bila je 2014. godine.

Netto površina stana je 94,50 m2. Stan je potpuno namješten, ima etažno centralno grijanje i klimu, spojen je na gradski plin, vodovod i kanalizaciju. Za parking koristi se besplatni javni parking. Stan je orijentiran na jug te ima alarmni sustav i video parlafon.

Stan se sastoji od kuhinje i blagovaonice, dnevni boravak, 3 sobe (jedna je manja - radna) i dvije lođe.

Energetski razred "A"

Stan se nalazi na atraktivnoj lokaciji 300 metara do mora, iznad prelijepe plaže i u blizini svih potrebnih sadržaja za ugodan i lijep život.

Karakteristike

Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
       
  Pročitao sam uvjete i slažem se s njima Uvjeti korištenja
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
 
 

Novo u ponudi

house

Želite ponuditi vašu nekretninu?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

team

Tražite stručne usluge?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.