+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net

227K,  Kamena kuća s dvorištem, za adaptaciju, Istra, Žminj Posebna ponuda

Žminj, Istarska

Ref # : 227K

Prodaja 84.000 €
Kamena kuća s okućnicom, potrebna adaptacija, centralna Istra

Kuća se nalazi u građevnom nizu u centru mjesta Žminj, Istra.

Kuća je stara, kamena, dvoetažna gdje se na prvom katu nalazi višesobni stan, a u prizemlju pomoćne prostorije s mogućnošću preuređenja u stambene ili poslovne svrhe. Tlocrtna površina kuće je 113 m2, a ukupna  korisna površina kuće je cca 180 m2. Površina dvorišta je 169 m2. Kući pripada pomoćna zgrada površine 25 m2 i stara šterna s terasom (cisterna) površine 26 m2 koja je s kućom povezana s dvorišne strane. Ukupna površina parcele na kojoj se nalaze navedeni objekti - kuća, pomoćna zgrada i spremnik (cisterna) i dvorište je 333 m2.

Kuća ima svu infrastrukturu. Potrebna je potpuna adaptacija.

Kuća ima veliki potencijal kao uređen stambeni objekt sa zasebnim dvorištem i zelenilom u centru mjesta odnosno kao stambeno poslovni objekt  za turistički najam i sl.

 

 

Karakteristike

Informacije o zgradi

Broj etaža: 2

Informacije o zemljištu

Veličina zemljišta: 333 m2
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
       
  Pročitao sam uvjete i slažem se s njima Uvjeti korištenja
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
 
 

Novo u ponudi

Posebna ponuda
Current
Posebna ponuda
Prodano

house

Želite ponuditi vašu nekretninu?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

team

Tražite stručne usluge?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.