+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net

228K,  Kuća s dva stana u okolici Pule Prodano

Pula, Pula, Istarska

Ref # : 228K

Prodaja 130.000 €
Kuća s dva stana i garažama u okolici Pule

Prodaje se starija kuća u nizu s dva stana, dvorištem i dvije garaže u okolici Pule. Lokacija prema jugu - Premanturi.

U kući su dva odvojena stana i to u prizemlju stan netto površine 62,67 m2 te na katu  stan netto površine 78,92 m2. Stanovi imaju odvojene ulaze. Kuća je etažno podjeljena i etažno vlasništvo je upisano u zemljišnu knjigu. Ukupna brutto površina kuće je 196 m2, a netto korisna površina kuće je 142 m2. Ukupna površina parcele je 324 m2.

Stan u prizemlju se sastoji od dva hodnika, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, ostave, kupaonice i sobe. Stanu pripadaju dvije ostave izvan stana i garaža s tavanskim prostorom površine cca 24 m2.

Stan na katu kuće sastoji se od hodnika, kuhinje i blagovaonice, ostave, dvije sobe, dnevnog boravka, kupaonice, natkrivene terase i stubišta. Stanu na katu  također pripada posebna garaža s tavanskim prostorom i spremište ispod stuba u ukupnoj površini 29 m2.

Uz kuću je cca 186 m2 dvorišta sa šternom. U okruženju je zelenilo i šuma. Kuća ima struju i vodu.

U blizini je autobusna stanica koja povezuje ovo izdvojeno naselje s gradom i svim gradskim sadržajima.

Potrebna je adaptacija.

Udaljenost do Pule je 4 km, a do mora (Pješčana uvala, Vinkuran) cca 5 km. Do Premanture i Parka prirode Kamenjak je oko 7 km.

Karakteristike

Informacije o zemljištu

Vlasništvo zemljišta: 324
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
       
  Pročitao sam uvjete i slažem se s njima Uvjeti korištenja
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
 
 

Novo u ponudi

Posebna ponuda
Current
Posebna ponuda
Prodano

house

Želite ponuditi vašu nekretninu?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

team

Tražite stručne usluge?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.