+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net - Sv.Teodora 2, 52100 Pula, Hrvatska

79PZ,  Veliko šumsko zemljište kod Bala, Istra

Bale, Istarska

Ref # : 79PZ

Prodaja 255.000 €
Veliko šumsko zemljište pored mjesta Bale, Istra

Zemljište je površine 254.970 m2 i u naravi je šumsko zemljište.

Nalazi se uz glavnu prometnicu Bale - Sv.Lovreč (kod Poreča) te ima direktan pristup s asfaltne prometnice u dužini od cca 650 m.

Zemljište je udaljeno oko 5 km od mjesta Bale, manjeg turističkog gradića u Istri, te oko 15 km od jednog od glavnih turističkih gradova u RH, Rovinja.

Vlasništvo na nekretnini je uredno i bez ikakvih tereta. Zemljište je jedinstven kompleks te je pogodno i kao lokacija za razne turističke sadržaje (adrenalinski park, paintball i sl.)

Karakteristike

Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
       
  Pročitao sam uvjete i slažem se s njima Uvjeti korištenja
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
 
 

Prodajete nekretninu?

Želite ponuditi ili iznajmiti vašu nekretninu? Vaša nekretnina nalazi se na području Istre?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini putem obrasca za kontakt, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Prodajte nekretninu >>

Tražite nekretninu?

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

Pošaljite upit >>

Tražite stručne usluge?

Trebate stručne usluge za vašu nekretninu?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Kontaktirajte nas >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.