05vizija.net

176GZ - Veće građevinsko i poljoprivredno zemljište, Kršan, Istra Istaknuto

Kompleks građevinskog i poljoprivrednog zemljišta površine 5449 m2 u Kršanu, Istra

Informacije o nekretnini

  • Lokacija: Kršan, Veljaki
  • Cijena u EUR: 70.000
  • Cijena u HRK: 525.000
  • Zemljište: 5.449 m2

Ovaj kompleks zemljišta nalazi se u blizini naselja Kršan, istarskog mjesta smještenog na istočnom dijelu istarskog poluotoka između Plomina na moru i Potpićna prema unutrašnjosti Istre.

Ukupne površina zemljišta je 5449 m2 od čega se parcela površine 2036 m2 nalazi u zoni gradnje, odnosno prema važećoj prostorno planskoj dokumentaciji (PPU Općine Kršan) nalazi se u izgrađenom dijelu građevinskog područja naselja Veljaki.

Preostali dio zemljišta površine 3413 m2 je neurbanizirano (poljoprivredno), a zajedno čine jednu cjelinu veoma pogodnu za gradnju obiteljske kuće s većom okućnicom, voćnjakom, povrtnjakom, i/ili bazenom.

Pristup na zemljište je sa sporednog asfaltiranog puta na koji se dolazi s glavne prometnice Kršan - Potpićan.

Infrastruktura je u neposrednoj blizini.

Mjesto je udaljeno od Pule i aerodroma 60-ak km, od Plomina i mora oko 15 km kao i od Labina, gradića na istočnoj obali Istre.

Kršan je sjedište istoimene općine, ima vrtić, osnovnu školu te je turistički aktivan.

Pročitano 822 puta

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.