05vizija.net

212K - Kuća blizu mora, Banjole, Istra Istaknuto

Obiteljska kuća blizu mora, Banjole, Medulin

Informacije o nekretnini

  • Lokacija: Medulin, Banjole
  • Cijena u EUR: 350.000
  • Cijena u HRK: 2.590.000
  • Površina: 202 m2
  • Zemljište: 397m2
  • Terasa/Balkon: Da
  • Parkiranje: Da

Kuća se nalazi u turističkom mjestu Banjole, mjestu na jugu istarskog poluotoka, u općini Medulin. Kuća je u okruženju sličnih objekata, a nalazi se u dijelu naselja uz more i uz uređene banjolske plaže.

Kuća ima prizemlje i kat te dvije velike natkrivene terase. Netto stambena površina je 202 m2, a bruto 266 m2. Površina parcele je 397 m2.

U prizemlju se nalazi ulazni hodnik, velika, opremljena kuhinja s blagovanicom, veliki dnevni boravak s kaminom, sanitarni čvor, dvije velike natkrivene terase te stepenište za gornju etažu.

Na katu su četiri spavaće sobe, kupaonica te veliko predsoblje-boravak.

Kuća je adaptirana te dograđena tijekom 2001. do 2003.god. kada je postavljena nova PVC vanjska stolarija, stepenište i podovi u kamenu (mramor), kvalitetni laminati (imit.drvenog poda) u sobama, te su u cijelosti adaprirane kupaonice.

Kuća ima veiki kamin u dnevnom boravku  te dvije inverter klime, a klima uređaji su postavljeni i u svakoj spavaćoj sobi (4 klime na katu).

Kuća ima svu infrastrukturu - struju, vodu, kanalizaciju, priključak za telefon i internet.

Okućnica je uređena zelenilom, a u dvorištu se nalazi i veći vanjski kamin te jacuzzi. Dvorište je popločano kamenom.

Parcela je ograđena zidom,  a s ulične strane je i ulaz za auto unutar dvorišta.

Kuća je u cijelosti namještena i u funkciji. Namještaj nije u cijeni nekretnine, ali se o opremi može posebno razgovarati ukoliko kupac bude zainteresiran.

Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji. Do mora je svega 30-ak metara. Mjesto nije veliko tako da su trgovine, restorani i dr. u blizini.

Udaljenost do Pule, najvećeg istarskog grada je cca 5 km, a do aerodroma 12 km.

 

Pročitano 42 puta

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.