+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net - Sv.Teodora 2, 52100 Pula, Hrvatska

  • 1-real-estate-istria.jpg
  • 2-pula.jpg
  • 2-real-estate-istria.jpg
  • 3-real-estate-istria.jpg
  • 4-real-estate-istria.jpg
  • 5-oprtalj.jpg
  • 5-real-estate-istria.jpg
  • 6-real-estate-istria.jpg

ŽminjŽminj je gradić u središtu Istre koji je u prapovijesti bio naseljen kao gradina. Grad je okružen prirodnim ljepotama, livadama, vinogradima, poljima i šumama. Žminj se nalazi na dobroj lokaciji jer je prometno dobro povezan sa svim dijelovima Istre, obalom i unutrašnjošću.

Klima ovog kraja je sredozemna klima s toplim i sunčanim ljetima, i blagim zimama.

Žminj je poznat po agroturizmu s izvornom istarskom gastronomijom i po netaknutoj prirodi u kojoj su najpopularnije aktivnosti pješačenje i biciklizam. Posjetitelji područja mogu obići i brojne znamenitosti: crkve, groblja, freske i kapelice. Osim po agroturizmu, ovo područje zanimljivo je i po razvoju selektivnog turizma (kulturni turizam, vjerski turizam, znanstveni turizam, rekreativni turizam).

Pronađite pravu nekretninu

Prodajete nekretninu?

Želite ponuditi ili iznajmiti vašu nekretninu? Vaša nekretnina nalazi se na području Istre?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini putem obrasca za kontakt, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Prodajte nekretninu >>

Tražite nekretninu?

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

Pošaljite upit >>

Tražite stručne usluge?

Trebate stručne usluge za vašu nekretninu?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Kontaktirajte nas >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.