05vizija.net

191K - Kuća na atraktivnom zemljištu blizu mora, Valbandon,ISTRA Istaknuto

Kuće za odmor s pomoćnim objektom, na atraktivnom zemljištu blizu mora u okolici Fažane

Informacije o nekretnini

  • Lokacija: Valbandon, Fažana, Istra
  • Cijena u EUR: 250.000
  • Cijena u HRK: 1.875.000
  • Površina: 158 m2
  • Zemljište: 1.062 m2
  • Parkiranje: Da

Objekti su građeni kao duplex kuće, svaki s jednom jednosobnom stambenom jedinicom i pomoćnom stambenom zgradom. Nalaze se na vrlo atraktivnom zemljištu u izgrađenom građevinskom dijelu stambenog naselja blizu Fažane. Svaki objekt je građen kao kuća za odmor s jednom spavaćom sobom, kupaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom. Na parceli se nalazi i novi pomoćni stambeni objekt površine 72 m2. Objekti imaju svu infrastrukturu - struju, vodu, telefon, kanalizaciju.

Ukupna površina zemljišta je 1062 m2 koje zbog svoje atraktivnosti položaja i građevinskih mogućnosti može biti i vrlo kvalitetna investicijska lokacija.

Prema važećim prostornim planovima na ovom zemljištu moguća je izgradnja samostojeće ili duplex kuće na dvije etaže s tri ili četiri komforne stambene jedinice, bazenom i dr. Idealno je i kao lokacija za stambenu vilu s bazenom.

Zemljište je u cijelosti komunalno opremljeno. Ima dva kolna prilaza. Udaljenost do mora i mjesne plaže je cca 500 m. U neposrednom akvatoriju nalazi se Nacionalni park Brijuni. Udaljenost do Pule je 5 km, a do međunarodnog aerodroma 10 km.

Pročitano 3514 puta

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.