05vizija.net

200PG - EKO plantaža aronije kod Čazme Istaknuto

Veliko poljoprivredno imanje s eko uzgojem aronije i brendiranim proizvodom Vitarona

Informacije o nekretnini

  • Lokacija: Čazma, Suhaja
  • Cijena u EUR: 250.000
  • Cijena u HRK: 1.875.000
  • Zemljište: 33.040
  • Terasa/Balkon: Ne
  • Parkiranje: Ne
  • Garaža: Ne

Ovo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo s eko proizvodnjom aronije nalazi se na lokaciji mjesta Čazma, plantaža Suhaja.

Poljoprivredno zemljište površine je 27500 m2 s 3800 sadnica aronije u ekološkom uzgoju s upisom u upisnik ekološkog uzgoja od 2013.godine.

Osim sadnica aronije, na zemljištu je još više od 80 raznih voćaka (šljiva, jabuke, oraha, kestena, višnje, trešnje, nektarine, malina, kupina) kao i dva vinograda s cca 300 trsa.

U sklopu poljoprivrednog kompleksa nalaze se i dva manja jezerca uz čiji rub je manja ribarska kuća.

Komunalna infrastruktura -  struja i voda su na zemljištu, a prilaz je s asfaltne prometnice. Na zemljištu je i bunar dubine 20 m.

U kompleksu se nalazi i građevinsko zemljište površine 5528 m2 na kojem se nalazi manji legalizirani objekt površine 40 m2, te objekt u gradnji (obiteljska kuća) površine 200 m2.

Gospodarstvo se prodaje s pripadnim strojevima - traktor, malčer, freza, korpa za transport.

Uz zemljište, vlasnik prodaje i ime Aronija Vitarona koje je upisano u registar žigova u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

Proizvod je poznat na hrvatskom tržištu i vrlo dobro je prihvaćen od strane kupaca zbog svoje visoke kvalitete.

Opcije prodaje su višestruke - od kupnje samo zemljišta i brenda, do prijenosa vlasništva nad cijelom tvrtkom uz plaćanje ili zamjenom nekretnina na moru (Istra).

Pročitano 1734 puta

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.