+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net

219S,  Odlični stanovi u Vinkuranu, bazen, okućnica, Pula Posebna ponuda Aktivno

Pula, Istarska

Ref # : 219S

Prodaja 154.000 €
Jednosobni stanovi u blizini mora, Vinkuran, Pula

Stanovi se nalaze u prizemlju višestambene zgrade s ukupno šest stanova. Nekretnina je građena tijekom 2006. do 2008.godine.

Na prodaji je ukupno tri stana i to dva stana površine od 43 m2 i jedan od 53 m2. Stanovi imaju kuhinju, blagovaonicu s dnevnim boravkom, spavaću sobu, kupaonicu i lođu (natkriveni balkon). Stanovi su opremljeni i namješteni. Parking za vozila je u dvorištu zgrade.  U dvorištu zgrade nalazi se bazen, te kamin i natkrivena terasa sa stolom za ručavanje na korištenje vlasnicima stanova. 

Cijene stanova su: za stan od 43 m2 154.000,00 €, za stan od 53 m2 165.000,00 €.

Svaki stan ima klima uređaj (grijanje/hlađenja) te dimnjak za potrebe grijanja na kruta goriva. Apartmani su luksuzno namješteni, imaju Internet, TV, satelitsku antenu i dr.

Ugrađeni materijali su veoma kvalitetni, od keramike na podovima, granitnog stepeništa i hola do kvalitetne vanjske i unutarnje stolarije.

Nekretnina je u punom opsegu ograđena, a na ulazu su postavljena električna sigurnosna vrata. Energetski razred je "B".

Nekretnina je etažirana i etažno vlasništvo je upisano u zemljišnu knjigu. Sva dokumentacija je uredna i nema nikakvih tereta.

Stanovi su pogodni za turističku djelatnost i/ili za stalno ili povremeno stanovanje. Objekt je kategoriziran s 4 zvjezdice.

U blizini naselja Vinkuran nalaze se turistički poznata naselja Pješčana uvala i Banjole, kao i pulska Verudela s prekrasnim plažama, turističkim sadržajima i hotelom Plaza. Do mora i navedenih plaža je oko 3 km.

 

Karakteristike

Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
       
  Pročitao sam uvjete i slažem se s njima Uvjeti korištenja
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
 
 

Novo u ponudi

Posebna ponuda
Prodano

house

Želite ponuditi vašu nekretninu?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

team

Tražite stručne usluge?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.