+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net

27_1PZ,  Veliki kompleks poljoprivrednog zemljišta sa šumom u blizini Baderne Posebna ponuda Aktivno

Baderna, Istarska

Ref # : 27_1PZ

Prodaja 402.852 €
Veliki kompleks poljoprivrednog zemljišta sa šumom savršeno za obitelji s poljoprivrednim gospodarstvom i/ili investitore

Odlična prilika za vlasništvo nad nekim od najboljih poljoprivrednih zemljišta u regiji. Smješteno malo izvan Baderne, u blizini sela Katun.

Nekretnina je okružena zadivljujućim pejzažima, s valovitim brdima i poljima zelenila.

Postoji nekoliko poljoprivrednih radnji u blizini što bi značilo da je zemljište pogodno za započeti novo poljoprivredno poduzeće ili proširiti svoje postojeće poslovanje. S bogatom, plodnom zemljom, dovoljno vodnim resursima uvjeti su idealni za uzgoj širokog raspona kultura, uzgoj stoke ili pokretanje održivog poljoprivrednog gospodarstva.

Uz poljoprivredno zemljište dolazi i hrastova šuma koja je na maloj uzvisini i ima svoj prilaz.

Poljoprivredno zemljište je površine 53.691 m2, a površina šume je 47.022 m2. Prodaje se kao kompleks, odnosno sve zajedno.

Ovaj kompleks poljoprivrednog zemljišta i šume nudi savršenu ravnotežu rada i avanture.

Karakteristike

Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
       
  Pročitao sam uvjete i slažem se s njima Uvjeti korištenja
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
 
 

Novo u ponudi

Posebna ponuda
Prodano

house

Želite ponuditi vašu nekretninu?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

team

Tražite stručne usluge?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.