+385 (0)52 211 730 - info@05vizija.net

79PZ,  Veliko šumsko zemljište, 254970 m2, kod Bala, Istra

Bale, Istarska

Ref # : 79PZ

Prodaja 255.000 €
Veliko šumsko zemljište pored mjesta Bale, Istra

Zemljište je površine 254.970 m2 i u naravi je šumsko zemljište.

Nalazi se uz glavnu prometnicu Bale - Sv.Lovreč (kod Poreča) te ima direktan pristup s asfaltne prometnice u dužini od cca 650 m.

Zemljište je udaljeno oko 5 km od mjesta Bale, manjeg turističkog gradića u Istri, te oko 15 km od jednog od glavnih turističkih gradova u RH, Rovinja.

Vlasništvo na nekretnini je uredno i bez ikakvih tereta. Zemljište je jedinstven kompleks te je pogodno i kao lokacija za razne turističke sadržaje (adrenalinski park, paintball i sl.)

Karakteristike

Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
       
  Pročitao sam uvjete i slažem se s njima Uvjeti korištenja
Prihvaćanjem pravila o zaštiti osobnih podataka, slažete se da ove web stranice pohrane vaše osobne informacije.
 
 

Novo u ponudi

Posebna ponuda
Prodano

house

Želite ponuditi vašu nekretninu?

Pošaljite nam kratke informacije o vašoj nekretnini, nazovite nas ili kontaktirajte e-mailom. Kontaktirat ćemo vas radi obilaska nekretnine i daljnjeg dogovora.

Tražite nekretninu na području Istre?

Na web stranici je objavljen samo dio naše ponude. Kontaktirajte nas za traženje nekretnine specifičnih obilježja, potražit ćemo ju za vas u našoj ponudi ili ponudi naših suradnika.

team

Tražite stručne usluge?

Kontaktirajte nas radi upita i dodatnih informacija o uslugama u svezi projektiranja, gradnje, parcelacije, adaptacije i dr. koje ćemo zatražiti od naših poslovnih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.